Vadí mi v Tvých básních to množství teček, množství minikonců, které by při přednášení drhly... Ale jinak Tvá písmenka umí krásně tancovat v duši :-)
30.12.2008 07:38:00 | Levandule
wow.. je t všechno co miluju - ostružiny, fialky, víno, oheň.. wow. to už se mi dlouho nestalo
17.10.2008 20:10:00 | Maro Deives
Château Margaux 1er Cru Classé Margaux
Zraje 18 až 24 měsíců v nových dubových sudech. Intenzivní živočišné aroma. Komplexní čistá chuť s animálními tóny, dostatkem svěžesti a v závěru dotekem minerálnosti a ostružin.
...hm ...mlsanda ...
17.10.2008 08:40:00 | WhiteSkull
Ze všech čtyř byla pro mne nejsilnějším zážitkem. Je vidět, že si opravdu ráda hraješ. A jde ti to moc dobře.
17.10.2008 08:40:00 | Dota Slunská