Anotace: ....nevítaný vetřelec
Pěkné verše. Moc dobře se čte.. ale ten obsah..Doufám že už je to lepší!! Přeju hodně štěstí
05.01.2009 09:48:00 | Lissa
Dokonalý verše, ale člověku tečou slzy, když to čte:'(...já ti aspoň budu držet palce, aby bylo líp, jo?
P.S.: Děkuju za ty komentáře, moc mě potěšilo, že se to někomu líbí, nejsem žádnej profesionál, jde jen o moje pocity, o to co ze sebe potřebuju vypsat a tak..určitě to znáš :(..
17.10.2008 16:02:00 | Holka z davu
ST! je za vyjádření, obsah a upřímnost. Nikoliv bolest, trápení a takové jakoby neštěstí. Při čtení mi až hrkla slza, velmi mne to bolí a mrzí... Když pohrůžky Tvým odchodem nepomohou a nebude snaha se změnit... já vím, tedy tuším, že to musí být hrozně moc těžké, ale ničíš především sama sebe... své štěstí, svoju lásku, svou mysl, srdce a duši, svoje tělo a krásu... Posílám pohlazení a myšlenku porozuměmí.
17.10.2008 08:28:00 | NikitaNikaT.