...jak už si říkala přede mnou , strašně bolavé a tak snad budeme psát až do konce světa , ale při tom jsou v té básni moc velké emoce a zážitky a život .
Asi se už nenaučíme psát jinak .Moc pěkná básenka Jirka
19.10.2008 14:48:00 | kavec
Hm. Jak povědomé. Krásně vyjádřeno... ale je to smutný, Moc naděje v tom tentokrát necejtim...
17.10.2008 16:53:00 | Hannazka
Díky Ivo...dám :o))..jsem totiž čajový maniak...jenom tu fajfku jsem ještě nevyzkoušela..:o))
17.10.2008 13:31:00 | labuť
Vím, že se to nedělá, ale když mě tohle přepadne, dám si nohy na stůl, zapálím si fajfku a vedle dlóóuhé kolonky věcí, které jsou špatně mám kolonku klaďáckou a tam si pyšně vykračuje:Umím vařit bááječný čaj.
Dáš si taky? :o)
17.10.2008 13:26:00 | Iva Borecká
Drahá labuť, ztrácíš naději...? Smutek se Tě zhostil, čím to, proč je dnes den jiný, aj když Slunko svítí? Ani já nemám odpověď a Tvá básenka je mi šitá na míru...
17.10.2008 08:57:00 | NikitaNikaT.