Anotace: .. zase ty ohnivý křídla..
no tak zase chybí slova....a sáhla sis už na záda jestli tam křídla neraší i Tobě? Básnířko andělskááá :o)
17.10.2008 19:52:00 | Noc17
Konečně jsem narazila na dílko, co stojí za přečtení! Moc se mi líbí styl, jakým je psáno, i obsah...Smekám.)
17.10.2008 11:44:00 | Ollie
ST! pěkný obsah, plně rozumím, chjojky :o) Víš, tak si tám řékám, co bychom bez andělů dělali, když nám jsou takovou oporou, pozoroju, že i rádcem...
17.10.2008 10:12:00 | NikitaNikaT.