Žádný boj není marný, když víme za co a proč bojujeme.
17.10.2008 21:58:00 | JaniHani
Nepohltí-li tě Skyla, pohltí tě Charybda! Ha! Bububububu!!!
----
Moc pěkně poeticky napsáno! Jo jo jo! Svoboda svoboděnka zlatá!
17.10.2008 16:44:00 | Hannazka
Někdy se těžko bojuje, když je člověk sám, proto su ráda, za svého drahého, v kterém velikou oporu a pochopení mám. Proto je hezké vedět, že člověk není sám, aj když se tak cítí... boj rozhodně není marný. Přeji mnoho štěstí a sil.
17.10.2008 10:50:00 | NikitaNikaT.