Co spolykám
Anotace: Co všechno lze "polknout" a co už ne...
Co dokážu polknout?
Spolknout mohu jídlo,
někdy polknu slova,
i ta lidská nedůvěra
dá se spolknout zas a znova.
A někdy, když jsem silný,
dá polknout se i mírná zloba.
Co však mysl ubíjí,
po čem srdce strádá
a polknout už nedokážu,
je velká lidská zrada.
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Zahir
Komentáře (0)