Skvělý, když to shrnu napříč tvoji tvorbou, tak: tušení - zjištění - období berušky - období díků a období radosti. Skvělý scénář, skvělý happyend...teď je jen ale otázka, proč se to všechno stalo?
17.10.2008 17:01:00 | dead-head
Pokud se cítíš uvolněně, tak to je dobře. Mi je dneska nějak mizerně, ale věřím, že se to k večeru a hlavně o víkendu spraví :o)
17.10.2008 12:36:00 | NikitaNikaT.