PROBLESK
*
Není to až tolik let
kdy večer byla tma
dnes se rožne
je to hrozné
Na všechno je
pořád vidět
kdekdo má dnes
rolety
*
Na prosvětlení duše
vypínač není
cit pak ve tmách
usíná
*
Světlo na znamení
stále ještě nezastaví
všude svítí
výstrahy
Potmě každá černá
jen pravda občas
probleskne
v očekávání
*
Přečteno 295x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hezule, Caracol, igniss, Norah Szankot, Holis, Květka Š., Psavec, J's .., Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)