Soutoky
Setkání dvou žen milování v běhu
Místy prudké
Jako je tanec
Vlčího splynutí
/slévají se v jednu/
A cesta k pramenům
ti zarůstá vinnými keři
K nepoznání jiná
/krčí se tam pytláci/
Vždyť kousek proti proudu
Tolikrát lovils na vrbový proutek
Zlaté rybky
/slepého ramena/
kde řeka utichá
šeptaným přáním
o samotě
Přečteno 431x
Tipy 21
Poslední tipující: Robin Marnolli, James Libustka, Patrik Mališ, Roger, Jasmin de Paris, kikis, Lilly Lightová, Lota, Triffid Kolbe, Noc17, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)