potravou
Setmělou strání
čechrán travou
běžím za potravou
za tebou...
Dřív než mi zmizíš
jak hejna hmizí
tou tmou
nechci tě štvát
jen držím stopu
k ránu tě skolím
jak mladou antilopu.
Jsem samec lví
sic s hřívou prořídlou
oči tvý ať klidně prosí
dám si tě za raní rosy..
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)