debil
Jsem dobrodruh
myšlenkama
zatím mám hnědej pruh
ze zadu za trenkama
nikde sem nebyl
sem debil
a nebo vůl?
co nikdy nezahnul
stářím mi voschne kůl
to kvůli tobě
a lásce je li ?
mám zdrhnout z tvojí cely
a nebo zůstat na prdeli?
Život je vlastně kruh
a z kruhu zdrhu není
ani po setmění
sem bačkora
z pod křesla z ratanu
asi zůstanu
se svejma novinama
s pruhama vod pyžama
s bednou Bernarda
s knihou Stewarda..
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Psavec, NikitaNikaT., Elisha, Flamy, Lasska, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)