Díky příteli
Objeví se vždy nečekaně...
aniž by to člověk tušil,
Objeví se...
ale ve správnou chvíli,
když mám pochmurnou náladu...
On mi ji dovede pozvednout
a vykouzlit mi úsměv na tváři...
Stačí jen jeho přítomnost,
laskavé slovo a úsměv...
Děkuji příteli :-)
Přečteno 595x
Tipy 11
Poslední tipující: Vacluvka, deus ex machina, jedam, Vlk v rouše, Savidge, padající do neznáma, Bíša, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)