Dlaně v ohni
obrovský měsíc
malý vlk
ztracené květiny
prázdné dny
nádherná žena
kroky po špičkách
smečka na lovu
z lovců strach
mlčení v rukou
třas v očích
bezedná noc
co si počít
zbraně na dešti
kdy se poštěstí
schovat tvář do vlasů
samotáři
políbit rameno
dlaní zmámenou
kontury stínů
horce obejmout
košilka saténu
záleží na jménu?
za suky dveří
začíná den
návraty do lesa
život na mechu
vzpomínka bezhlesá
pro jeho útěchu...
Přečteno 272x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, pavlis, Raduzk, NikitaNikaT., Bíša, Holis, carodejka, Psavec, kavec, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)