Prosím!
Anotace: Prosím Boha o pomoc! MÁM TAM 100PRO CHYBY
:-(
Prosím Boha o pomoc,
v tuhle proklatou noc,
jinak se zblázním,
ničím se vlastním myšlením!
:-(
Prosím Boha o pomoc,
jen tuhle dnešní noc,
jinak jí propláču,
to radši umřu!
:-(
Prosím Boha o pomoc,
ať zničí nastávající noc,
jinak se zlomím,
a už nikdy se na z pátek nevrátím!
:-(
PROSÍM BOHA O POMOC
Komentáře (0)