Bývali jsme "MY"
Anotace: ......x-tá na tohle téma.. a pořád to je ve mě..
Kdysi dávno v srdcích našich
bývali jsme "MY",
pak se všechno zahalilo
do hluboké tmy.
Oba ve mě nicku vidí,
co se to zas děje?
On mě z duše nenávidí.
Ona se mi směje.
Potrestána za cit vroucí
sedím v cele bezeslova.
Pomozte mi od nemoci
prosím v slzách zas a znova.
Komentáře (1)
Komentujících (1)