Bude líp
Anotace: když šeď pomalu do dveří se vkrádá
Když šeď pomalu do dveří se vkrádá
a ty tiskneš ke zdi nechráněná záda
Bude líp
slibuju
bude líp
i když se měsíc schoval do mraků
a všichni utápí se beznadějí
bude líp slibuju
pohádky zázraků
se dějí
prostě dějí
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)