Anotace: Máme dvě možnosti jak brát život: optimisticky s úsměvem nebo se mračit na celý svět Inspirováno mou dobrou náladou za dnešního slunečného počasí, kdy se cítím že zvládnu všechno.... Mirkovi a Pavlínce(oboum :) )
Líbí se mi to, ovšem svět nás zpět nevrátí, a jakmile nás někdo sestřelí, nový život a start do hry, hned tak neproběhne... ovšem má to myšlenku a za to ST!
30.10.2008 19:54:00 | NikitaNikaT.
je spousta lidí,co porušojou pravidla,moc lidí nehraje fér,tak se drž
18.10.2008 15:00:00 | sondulacek