...zraňuješ
Anotace: ... stížnost? ...
.
.
Bolíš mě a zraňuješ
a bereš mi všechno
sotva jsi mi to nabídl
Nestačím tvému kroku
jsem pořád o něco pozadu
a čas neskutečně pálí
vypálil mi do duše svá znamení
shořela v něm všechna láska
( a v popelu se ŠPATNĚ hledá )
to co bývalo
už není
a nebude
Nevstoupíš dvakrát do jedné řeky
teď to už chápu
a mnohem víc
a vím co jsem ztratila
svou hloupostí
Ne, nebyla jsem hloupá
jen opuštěná a slabá
a lehce zranitelná
Pod kůží to hoří
a v hlavě duní ticho
a v srdci...?
Hledej holubí pírko ve větru
až ho chytíš
půjč mi ho do dlaní
snad utiší ten žár
pohladí jizvy
a vymete z nich popel
Pak mu dám volnost
a ono mně křídla
A lásku kdo mi dá...?
Do daleka září ten zoufalý plamen
až není vidět ani hvězdy
ani měsíc ani slunce
aspoň já nic nevidím
v tom plameni jsem slepá
a bezbranná
Ne holubí pírko
ale pár labutích křídel
a možná ani ty ten požár neuhasí
Labutě JSOU věrné
A já musím vyhořet
a pak mi bude odpuštěno
Trápím se a naříkám
tam kdesi hluboko
Rozfoukáváš žhavé uhlíky
místo abys ten požár uhasil
a mizíš mi mezi prsty
Bolíš mě a zraňuješ
a do jizev po lásce
sypeš horký popel
a směješ se když pláču
holuby z klecí nevypustíš
prosím o vánek z jejich křídel
Bylo dost ohně
a duše se ztrácí v popelu
Bolíš mě a zraňuješ
ale nevíš
že to dokážu všechno překonat
i když už třeba nebudu nikdy šťastná...
Ohně se teď už nebojím
vždyť už shořelo úplně všechno
není o co se bát
Prohrál jsi, ŽIVOTE!
.
.
Přečteno 601x
Tipy 39
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, cevert, Jiparo, sýc, SZN, fidgetypoet, Holis, prostějanek, strašidýlko-střapatý, Anastacia-Jane, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)