ano, malo sa to stat. Vsetko je napokon tak, ako to ma byt. Aj zla skusenost je skusenost.. A ani najvacsie naivky sa skusenostiam tvrdeho zivota nevyhnu. V prvom rade je treba pochopit, ze zmyslom zivota je zit. Najlepsie ako vieme. A neklonnost ineho srdiecka sa neda vynutit... ani rodicovstvom. Je to Dar.
.. aj robot hovori ZIT.. :))
20.10.2008 11:16:00 | maranika