Zakrátko
Anotace: pouliční blues...
Trubka, klarinet, xylofon
šla jsem ulicí
za rohem
ozývaly se
ty osamělé, v davu ztracené
městským smogem vzrušené
hudební nástroje
všude můžete potkat
tyhle umělce
nejchudší kapsy
nejbohatší mysli (repertoáru)
hrající na nervy
za vaše drobásky
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Lasska, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)