už jsme myslela, že napíšeš, pod cedulky No Smomoking jít si stoupnout ve smokinku..:)
26.10.2008 11:27:00 | prostě Zuzana
Bojovat proti všemu a všem: tokovejch pár případů znám, nemají ani pádný důvody, jenom spousty práznejch slov o kterých možná ani pořádně neví co znamenají. Ale vyjádřit svůj názor je pěné. A básnička super...!!!
18.10.2008 19:58:00 | jaňa