Zpívám
Anotace: Láska je žena, se zahalenou tváří.
Na víčka padá ti rosa,
to není rosa,
jen slza okamžiku na tvé dlani.
Slunečné ržání,
leskne se ti na řasách,
hřeje tvář,
a do vlasů, zaplétá zlaté copánky.
Za chvění vánku,
který ti otevřel mé srdce
na tvé cestě života.
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)