Sestřička se zlatými vlasy (Samhain)
Is haingeal ó Dia ionat, sestřičko.
V tobě je božský anděl.
Dnes otvírají se kopce víl.
Sestro, počkej, nevypadáš dobře.
Tvé zlaté vlasy, sestřčko,
i tvá pleť pozbyly sil.
Je tma, nedívej se k té hoře.
Nikam nechoď.
Je Samhain, sestřičko.
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Dermgen, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)