Smutné dílko, ve druhé sloce jsem trochu nepochopila druhou větu. Chybí tam čárky, tak jsem si to musela přečíst ještě jednou. Obsah se mi líbí, hodně myšlenkový.
19.10.2008 18:04:00 | NikitaNikaT.
Nikdy nemůžeš city zabít...možná ochromit a doufat, že to přejde, ale není to tak...bohužel.
Azazen
18.10.2008 21:59:00 | Azazen