Ještě chvíli..
Anotace: ..jen taková krátká =)
Zakouslo se mi do rtů PRÁZDNO
když dozpívala ukolébavky
MÁMA
a obloha spadla do těch mých naivit
věčně nesplnitelných...
Vím, že si to říkala,
ale já měla vždy svojí hlavu...
Oči probodla prázdnota
a mně se chtělo zůstat
ještě na chvíli
pro pár vzpomínkových slz..
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: prostějanek, saddova, Mario de Janiero, just me, Psavec, Aka Kiss, Lota, Jin, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (1)