Proč existuje...
Proč existují nemoci,
od kterých není pomoci,
proč existuje ,,jako'' láska,
jejíž základem je hloupá sázka,
proč existuje bolest srdce,
proč přichází stále stejně prudce,
proč existuje utrpení,
jehož základem nic vlastně není,
proč existuje nenávist,
co dostává se k nám ze všech míst,
proč existujem vlastně my,
když kazíme si všechny sny.
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: Literinka, jedam, Gabi, LucQa, Mario de Janiero
Komentáře (5)
Komentujících (4)