Nad ránem
Za oknem rozlitá tuš
rozpíjí se v nic.
Střepy tmy zaříznou se
do neznáma v očekávání...
Paprsky zasáhnou zavřené dveře očí.
Tělo kočičím pohybem ožije
protažením až do bolesti.
Nárty vrní,
lýtka sametově přimknou se k sousedním
odeberou jim trošku tepla.
A pak...
slyším melodii svítání a ...tvůj vzdech.
Přečteno 631x
Tipy 39
Poslední tipující: jvacl, PIPSQUEAK, Agniezka, René Vulkán, Levandule, kroužek, Jin, vodnař, d---, denebrin, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)