Jak to je
Anotace: Jedna starší, ale stále aktuální.
Musím snít.
Plnými doušky lokat naději,
s nikým se o ni nedělit
a pokaždé ráno, v pondělí,
pít ji znovu.
Nesmím snít.
Nehty si vrývat přání do kůže,
pak zklamáním se zarmoutit
a čekat až někdo pomůže.
Nesmím snít...
...musím snít.
Bohužel.
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Churry, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (3)