Jedna ukolébavá
Anotace: pomodlit, vyčůrat, chvilku fantazírovat a...
Ležím pod svícnem a pozoruji tmu
jen občas zaostřím noční oblohu
někdy tu usínám
a někdy
střílím na hvězdy
Dech chvíli zatajím, když jedna spadne
posunu kuličku na počítadle
až hvězda dopadne
až projde
další pocestný
A to nepočítám
ovečky...
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, žároffka, Blázen? =), Mbonita, Thesssinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)