vzdávám boj nevyhlášený
přiznávám porážku od ženy
Lorraine tu básně sype z rukávu
za odměnu zasloužila by pozvání na kávu ;-)
Díky super postřehy :-)
20.10.2008 17:40:00 | certsest
Nevím, zda přítelem nejlepším,
ale žít bez něj nelze,
někdy je jak duha na obloze,
někdy jak louka v mlze.
Mějme ho za kamaráda,
svěřme mu svoje starosti,
snad nenechá nás padnou dřív,
než zažijeme jeho radosti :o)
19.10.2008 22:31:00 | Lorraine
mozaikou žití
občas na blití
pro radost někdy
pro smutek leckdy
A právě proto je život nejlepším přítelem člověka..
19.10.2008 20:23:00 | certsest
život je hezký
někdy i za uši dá
někdy slunce svítí
někdy smutek sedá
je takovou mozaikou bytí :o)
19.10.2008 20:11:00 | Lorraine