děkuji všem za komentáře (igniss Psavec WAYWARD Mbonita)
nechci zaplnit stránky víceméně stejnými poděkováními, tak se nezlobte. :-) Jsem moc rád, že se líbí moje pokusy :-)
20.10.2008 17:37:00 | certsest
byť protinožkyně
nemusí být z jeskyně
hlavně je moc fajn
když píše básně i Loraine
;-)
(nic ve zlém hanele m.) ;-)
19.10.2008 20:28:00 | certsest
Děkuji všem, jsem potěšen, že tak rychle se objeví kladné přijetí. Váhal jsem jestli toto dílko vůbec vystavit.. :-)
19.10.2008 20:17:00 | certsest
..."dělej s tím co chceš" ... si piš, že bude vědět, co s tím :)) ... krásné přáníčko :))
19.10.2008 20:14:00 | Lorraine