Pro každou mou pihu...
Anotace: ..není to nijak aktuální...jsem šťastná a nechci to nijak měnit:)
Pro každou mou pihu
si vymyslel důvod
proč žít a milovat
Obdivovala jsem každý východ a západ
Slunce
s pocitem, že budeme žít napořád
Ale pro nás všechno náhle zmizelo..
Svět se otočil a sny mi byly náhle
cizí
jako hvězda, kterou jsem našla
pohozenou na chodníku
jako kaštanové oči mojí první dětské lásky
jako všechny úsměvy
ztracený v minulosti
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, Květka Š., adida, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)