Anotace: :Dasi si to moc lidí nepřečte když to nazvu blbost,ale nic jinýho mě nenapadá........je to blbost
Je sice jen na nás, kam půjdeme, ale co když to bude ta opačná cesta té, která vede k Římu? :)
22.11.2008 21:50:00 | mašinka
Velmi pravdivý konec... každý se musí rozhodnout sám a svojí cestou vydat se dál... Jinak báseň se mi vcelku líbí, jsou to věci, které každý z nás ne jednou slyšel, leč každý si je třebas neumí připustit.
25.10.2008 20:45:00 | NikitaNikaT.