Opojený
Opojený klamem počlo srdce tepat,
v žilách hroudy krve vykonaly své.
Snad prsty prokřehlé počnou copy vzplétat
a vybarví líce dívce nesmělé.
Opojený žárem počlo tělo chladnout,
na dně sklence vodky zapíchnutý nůž.
Snad duše povstanou a nenechaj se padnout,
snad vzkříší se i ten,kdo byl zalknut už.
Opojené láskou se začly verše vznášet,
v řádcích pod hvězdami modré oblohy.
Snad lidi procitnou a budou se snášet,
snad jim svět poskytne dostatek polohy.
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)