Anotace: ... a to jsem chtěla napsat něco roztomile romantického... :))) ... konec je pořád ještě otevřený...
Sbírka: Sebereflexe
Pozor pozor!!! Tiskové prohlášení. Ty slova v annonci jsou myšleny ironicky. Opravdu si takhle nepředstavuju romantiku. Prostě jsem zamýšlela něco, a vylezlo z toho tohle... :)
21.10.2008 07:17:00 | Triffid Kolbe
...ostatně proč ne,je to v člověku jak prožívá romantiku
a co si pod tím představuje :-)
20.10.2008 16:34:00 | WAYWARD
Trochu mne z teho mrazí, když to převedu do skutečného reálu. Jinak dobře napsané.
20.10.2008 11:07:00 | NikitaNikaT.
ty tvý představy o romantice a roztomilosti budem muset probrat fest teda! :o)
20.10.2008 10:55:00 | hanele m.