nehledající
Anotace: obyčejný lyrický popis města
nehledající nezničující výčitka, apostrof
neznalá slova nejmenujících se pojmů
neskoupená vůle životní beznaděje
polyamidová báseň módního velkoměsta
skleněná tvorba kultury, předsálí a schodů
čekající výhody věčných vzbouřenců a bláznů
samotní v balvanech a zodpovědných činů budoucnosti
nezáměrné hledání a přeskakování samotných odpolední
nedržení emocí ukrývaných v nitru bytu
spěch z odloučení majáků svítících uprostřed polí
neobyvatelné prostředí vlastního svědomí
antipatické spříznění s jízdním řádem
svérázné sebepřijetí temně obydleného paneláku
pozvolné trávení determinovaných frází lidských vztahů
úsměvné zloby a výbuchy pohlazeníchtivých dívek
úsměvné trávení sebepřijetí spříznění prostředí svítících v nitru samotných činů vzbouřenců předsálí velkoměsta beznaděje nejmenujících se apostrof
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CorrimsonTom, Lukáš Rymeš, hezule, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)