Žlutá a zelená

Žlutá a zelená

Anotace: Chtěl bych být...

Chtěl bych být žlutá,
je to barva veselá,
je to barva květin,
je pro tebe,...abys věděla.

Žlutá je i barva slunce,
svítí, září, je nahoře.
Žlutá je taky barva mince,
která leží na zemi ve dvoře.

Chtěl bych být zelená,
zelená jako tráva.
když ji vidím, vím co to znamená
Je tak jasná,tak všemocná.

Jak si do ní lehnu, je postelí.
je víc, je totiž živá
a do ucha mi zpívá,
nebo toho hodně napovídá.

Není to sen, je to silueta.
Je to pocit, který je silný,
je to lidská láska,
jedna dlouhá vráska
v srdci zarytá,
vyvolává šťastné vzpomínky,
je hluboko, moc hluboko ukrytá.

Nejsi se mnou, ale úsměv přinášíš,
jsi všude, jsi myšlenkou,
jsi citem nejsilnějším,
lidským poutem nejpevnějším.
Autor greenus, 20.10.2008
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel