Taken
Ta tichá válka
již vítěze nemá
kroužíc na orbitě
má ústa němá
bez hlesu volají
k Planetě modré
mezi rty rudý led
- mlčet je moudré
vakuum líbat
když Seléné svítí
Endymion neslyší
spě
vlků vytí
únos se zdařil
i z poslední z planet
zbývá jen pár vteřin
přístupu na net
odkliknu enter
a zavládne ticho
tlak zpět na záda
pak směr kráter Tycho
s paprsky známými
jež pupek Měsíce
zdobí
jak růže
Můz zdobí prs
nejvíce
Přečteno 324x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, hezule, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Selča, igniss, Psavec, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)