ano karty vědí dobře co bude...sama je vykládám,a vždy se to vyplní...nejen mě, ale i ostatním...
02.01.2009 12:35:00 | Agniezka
Ale ani karty nejsou dogma... je to jen vodítko..:) to říkám všem, co ke mně příjdou.
21.10.2008 14:29:00 | Triffid Kolbe
Naopak já mám zkušenost,byl jsem jednou u karářky a všechno se do puníku vyplnilo:))
20.10.2008 19:39:00 | Holis
Naopak já mám zkušenost,byl jsem jednou u karářky a všechno se do puníku vyplnilo:))
20.10.2008 19:39:00 | Holis
Zkušenost s kartami moc nemám. Jen o tem slýchám, že jsou kartářky a některé ženy jsou na nich docela i závislé. Takže nemám názor, zda-li to je, či není pravda. Věřím, že něco existuje a že se to občas vyplní. Za dílko dávám ST! je to pěkné téma.
20.10.2008 13:56:00 | NikitaNikaT.