Anotace: Myslím, že kdo chce, ten mi hned porozumí i bez dlouhých komentářů. A kdo ne, ať nezoufá! Třeba má jen trochu delší vedení!;o)
Děkuji všem za milá slova! Snažím se být jak Frankie dlouhán, aby i o mně někdo pak řekl : a ten, kdo s ním chvilku byl, dlouho se pak smál...I když někdy si fakt připadám spíš jako Dajána /předstírá-li ve dne smích, pláče v nocích bezesných, krásná, bláhová Dajána...Tedy až na tu krásu! Přece jen už mám pár vrásek na čele, však co s tím nadělám, milí přáteleé?/;o)))
30.11.2008 16:00:00 | Kozoroh 1
krásný dárek nám čtenářům...jsi kouzelník slov a předávání krásného světla.
20.10.2008 20:37:00 | Mbonita
Poslední sloka to perfektně uzavřela a mluví za vše. ST! za obsah.
20.10.2008 15:33:00 | NikitaNikaT.