Ošklivá baletka
Anotace: ...a možná nebyla škaredá....a možná ani nebyla
v zablácených piškotech
sedí na okraji lavičky a nepřirozeně se krčí
..zakrývá tak obtloustlá kolena
Její zřasená sukýnka se jí perverzně vyhrnuje
a šplhá nahoru po zádech
Stehna se rozlévají mezi šprušle
a asi za chvíli stečou na asfalt
Vrásčitou tváří probleskl úsměv
vzpomínka?
nebo to celé bylo jen snění staré cikánky
se rty olepenými cigaretovým kouřem
Komentáře (1)
Komentujících (1)