Sobec...
Anotace: Básnička...O jednom člověku...
Po mé společnosti zatoužíš...
A myslíš,že přijdu???
Stokrát náš dům obkroužíš...
Ale co když nevyjdu???
Co když nestane se,to co ty chceš...
Nebude po tvém...
Možná ode mě odejdeš...
Nejde to po dobrém,půjde to po zlém...
Ubližovals a teď já ubližovat budu tobě...
Že není pravda to co máš v sobě...???
Nech mě už konečně dál jít...
Chtěj jen to,co můžeš mít...
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zasněný básník
Komentáře (0)