Kráska na odstřel
Anotace: pro všechny milovníky krásy
Říkaj o tobě, že jsi krásná.
A co jako?
A proč?
A koho si podplatila,
tys prachsprostě lhala.
V komisi byl chlap,
říkal, že když si k němu přicházela slyšel klapy klap.
Postav se ke zdi krásko,
dneska přijde tvůj konec.
... šmitec.
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Stoneman, Lukáš Rymeš, Romana Šamanka Ladyloba, kroužek, cevert, oakbark, Zahir
Komentáře (2)
Komentujících (2)