hm.. škoda jen, že nemáme na výběr... bral bych silné teréní auto na dálnici - alespoň sto let...:)
22.10.2008 13:12:00 | Favi
Pěkná a pravdivá!
Dálnice je nudná a nebezpečná... Když nejedeš jako ostatní, jsi v presu. Raději si jet po svém, i když krouceně :-))
22.10.2008 11:37:00 | poustevník Jirka
Tohle mě opravdu hodně zaujalo. Je to pravdivé a zajímavý námět, co skýtá mnoho metaforických prvků, jak se dá vyložit. Moc pěkné :-)
21.10.2008 09:58:00 | Karmínka
Jj, rovina možná, jen to nesmí mlátit, tož ještě staré úseky... to je děs běs. Nejspíš je to asik stále nějaký test na tlumiče, kola :o))
21.10.2008 06:22:00 | NikitaNikaT.
..někomu také roviny vyhovují..hmm..to nechápu bez těch zatáček,to není ono..
21.10.2008 04:43:00 | igniss