Když už jsem tady, mohu poprosit také o decku? Díky hezké :-) Ahojky Bobi
21.10.2008 14:37:00 | bobi bobie
..dáme si večer.. jednu či dvě sklenky.. a pak, jako včera, předevčírem, jako každý večer - hupnem "do postýlky"..
:))
21.10.2008 09:23:00 | údržbář
Kdo to nezná? :o) Ovšem já umím se ovládat, někdy mám o to víc chuť na svého miláčka, po vínš je vetšina žen lehce divokých :o) i mužů! Zkušenost :o)
21.10.2008 09:08:00 | NikitaNikaT.