Velmi krásné, povzbudivé, aj já se přidávám a sílu, naději posílám... Aj já se těším, až to přinde. S miláčkem už plánujeme. Tedy on o tem začal, přidala jsem se a jen ještě nevím... :o) Věřím, že je to krásné, a tak se možno aj těším...
21.10.2008 09:11:00 | NikitaNikaT.