Nostalgie?
Dívám se na ruce
Je možné, že se dotýkali?
Hladili.
Cítím vůni ukrytou v srdci
Mám jí na dosah zavřených očí.
Ach..
Cítím se tak prázdný,
opuštěný
v davech lidí
úsměvu.
Tak cizích.
Tak…
Vůně kávy mne vrací zpět.
Písmenka knihy se opět vynořila.
Prožitek dávný
však znovu byl Teď.
Ano…
Chybíš mi.
Život nabízí a bere.
Jsem rád, že jsem mohl zažít a žiji…
21.10.2008 18:29:00 | kouzelníček
Je sem rada že sem narazila na někoho o kom vim že je štir na literu:) Moc krásně píšeš
21.10.2008 14:49:00 | Thesssinka