Štěstí polovic..
Utíhej rychleji, běž
nezmůžeš nic, nic
svoje oči, dětské sny střež
chtěl bys víc a víc.
Do rukou chop svůj osud
štěstí polovic
stejně jako doposud.
Vítr pod nohy dej
a slunce v zádech,
mysl čistou stále měj
hledej chyby v pádech.
Utíkej rychelji – běž!
a večerům naslouchej
bezmezně srdci svému věř
v minulosti nepátrej,
než rozplyneš se v prach
stůj co stůj
neztácej naději
v život svůj..
Přečteno 376x
Tipy 14
Poslední tipující: Verule, Tymi14, jedam, Holis, Psavec, GirlFromTheRain, 6thSun, WAYWARD, Bíša, sondulacek
Komentáře (2)
Komentujících (2)