Anotace: Nejprve vznikl ten, co je zařazen jako Coda, tehdy, když se Něco nepovedlo. Po čase mne napadlo, že bych mohl složit několik dalších - a vhod mi přišly limericky, které jako formu obdivuji:
Nevím, zda se "slečna v bílém kostýmu" ještě zastaví, ale epigram je báseň satirická. Mohu zodpovědně prohlásit, že jsem tuto sebereflexi psal s velkou chutí a rád se zasmál své pošetilosti. Nenepadlo mne, že to může vyznít zahořkle. Ano, měl bych se poučit a jít dál. Jenže vím, že půjdu jen do jiného podobného maléru - asi. "?" či "!" ?
11.09.2005 21:59:00 | Hary_nš
Líbí se mi, obdivuji... když je báseň něčím zvláštní, jako právě tahle Tvá.
08.09.2005 16:13:00 | BlackTangerine