TRNY
TRNY
Usnul jsi mi v srdci
Na místo samoty kterou jsem tam chtěla mít
Našla jsem kytici
Která mě pobodala trny o ní chtěla jsem pouze snít
Ze strachu bojím se budit city
Co kdybys ses nedopatřením probudil…
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)